На Чернігівщині у Десні потонули двоє дівчат-підлітків

Подруги пішли купатися і зникли. Їх знайшли лише наступного дня в річці.

На Чернігівщині потонули двоє неповнолітніх дівчат, які ще 6 липня пішли купатися та зникли. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС в області.

Дівчата 14 і 15 років загинули на річці Десна / фото cn.npu.gov.ua

Дівчата 14 і 15 років загинули на річці Десна / фото cn.npu.gov.ua

Згідно з інформацією, сьогодні по обіді водолази виявили й підняли на поверхню з річки Десна тіла двох дівчат, 2008 року народження, які зникли поблизу села Оболоння Коропської громади Новгород-Сіверського району.

Повідомлення про пошуки двох зниклих дівчат 14 і 15 років з’явилося сьогодні зранку. За інформацією Управління Нацполіції в області, до пошукових робіт були залучені понад 30 осіб – поліцейські, рятувальники ДСНС, водолази, місцеві жителі.

Як повідомила матір однієї з дівчат, подруги мешкають у сусідніх селах, але учора зустрілися в селі Оболоння та пішли відпочивати на пляж річки Десна за 2 кілометри від села. Близько 18-ї години рідні спілкувалися з ними телефоном, але після цього вони припинили відповідати на дзвінки.

“Спочатку мати однієї з дівчат разом зі знайомою намагалися відшукати дівчат самотужки, проте знайшли тільки їхній одяг та особисті речі на березі Десни. Після цього вони звернулися за допомогою до поліції”, – зазначили в поліціі. // УНІАН

You may also like...