На Миколаївщині пропала 2-річна дівчинка (дитину знайдено)

Встановлюється місцезнаходження Шевчук Олени Максимівни 2019 р.н., яка гралась біля двору будинку  в с. Воєводське Первомайського району (колишнього Арбузинського) та зникла.

Прикмети: волосся світле кучеряве.

Правоохоронці звертаються з проханням до громадян, які можуть допомогти встановити місцезнаходження дівчинки або надати іншу корисну інформацію, – терміново телефонуйте на 102 або повідомляйте до відділення поліції № 1 Первомайського районного управління ГУНП в Миколаївській області за тел.(05132) 3-04-99, (0512) 53-13-06, або за адресою: смт. Арбузинка, вул. Шевченка, 200.

ОНОВЛЕНО

11 червня до поліції надійшло повідомлення про зникнення дворічної дівчинки, яка ввечері гралася на подвір’ї біля будинку. Одразу ж по тривозі був піднятий увесь особовий склад поліції, а під контролем керівництва обласного главку  розгорнута масштабна розшукова поліцейська операція та створено оперативний штаб.

До пошуків дівчинки були задіяні поліцейські відділів та відділень, ювенальної превенції, кінологи зі службовими собаками, спецпризначенці, оперативники Управління карного розшуку. Також долучилися небайдужі місцеві жителі, мешканці сусідніх сіл та волонтери із різних регіонів.

Понад 300 осіб з числа правоохоронців та небайдужих громадян ретельно обстежили селище Воєводське та найближчі населені пункти, покинуті приміщення, пустирі, колодязі, лісосмуги та водойми.

Територію також обслідували й за допомогою квадрокоптера.

Близько 9:30 на полі маленьку дівчинку, яка плакала, знайшли. Дівчинку батькам привезли правоохоронці. Наразі життю дитини нічого не загрожує.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

You may also like...