Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На Житомирщині в ДТП травмовано чотирьох осіб (фото)

Подія сталася 12 вересня близько 11:20 на автодорозі Житомир-Чернівці, поблизу села Дідківців. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №5 (м. Чуднів) Житомирського райуправління.

Попередньо, 32-річний водій автомобіля «Renault» не впорався з керуванням транспортним засобом, унаслідок чого кросовер зіткнувся з електроопорою та з’їхав у кювет.

Унаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження водій та пасажири автівки, серед яких двоє жителів громади (20-річна дівчина та 49-річний чоловік) і 31-річний житель Бердичівщини. Їх було доставлено до лікувального закладу.

Нині слідчі встановлюють обставини ДТП у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Водночас поліцейські нагадують водіям транспортних засобів про необхідність суворого дотримання Правил дорожнього руху.

Зверніть увагу, що найближчими днями прогнозована мінлива погода з опадами. Відтак автошляхи будуть мокрими та слизькими, що ускладнює маневрування.

Тож дотримуйтеся швидкісного режиму та безпечної дистанції. Заздалегідь знижуйте швидкість перед поворотами й перехрестями, а також світлофорами та нерегульованими пішохідними переходами.

Керуйте відповідально!

Житомирське районне управління поліції

Exit mobile version