Нардеп Дмитрук на засіданні земельної комісії в Одесі бігав по столах та розкидав документи (відео)

Колишній «слуга народу» Артем Дмитрук, виключений із парламентської фракції «СН» восени минулого року, опинився у центрі конфлікту в Одеській міськраді.

Відео публікує телеграм-канал «Середич.info». Наголошується, що бійка — «місцеві розбірки на засіданні земельної комісії».

Бійка Дмитрука

На кадрах видно, як Дмитрук біжить столами, а потім починає їх перевертати, розкидаючи документи.

 

Пізніше нардеп на своїй сторінці у соціальних мережах він виклав відео та пояснив, що відбувалося у міськраді. За його словами, вдалося завадити “черговому беззаконню”.

Як повідомляє АPnews, засідання земельної комісії в Одеській міськраді не можуть провести вже вчетверте. Питання, яке стоїть на порядку денному, стосується відведення 6 га землі біля Аркадії. Дмитрук, який раніше заявляв, що «боротиметься з деребаном землі», прийшов на засідання, проте його разом із помічниками не пускали. // Ірина ГАЛ, «ФАКТИ»

***

Поліцейські розслідують обставини конфлікту в Одеській міській раді

Попередньо встановлено, що сутичка  сталася між депутатом Верховної Ради України, його помічниками та прибічниками з муніципальною охороною, яка не пропустила людей, що супроводжували народного обранця, до зали засідань.

В результаті конфлікту постраждало троє охоронців.

Зараз на місці працюють поліцейські, які опитують свідків та учасників конфлікту та проводять першочергові слідчі дії.

Подію кваліфіковано як хуліганство за ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу України. Правоохоронці продовжують забезпечувати правопорядок на місці події.

Відділ комунікації поліції Одеської області

You may also like...