Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Поліція Києва розшукує зниклу 6-річну Єлизавету Ангарову

Малолітню після смерті мами передали родичам, які нині на зв’язок не виходять. Правоохоронці звертаються до громадян із проханням про допомогу у пошуках дитини та сім’ї.

До Деснянського управління поліції Києва надійшло повідомлення від Служби у справах дітей Дніпропетровської області із повідомленням про зникнення Ангарової Єлизавети Томріївни, 2016 року народження.

Фото дитини за 2021 рік

Правоохоронці з’ясували, що малолітня дівчинка після втрати матері була передана на тимчасове виховання до сім’ї родичів, які проживали на вулиці Лисківській у Деснянському районі столиці. Однак з лютого цього року зв’язок з дівчинкою пропав та доля дитини невідома. На даний час встановлено, що розшукувана кордон не перетинала та знаходиться в Україні.

Правоохоронці звертаються до громадян, хто володіє інформацією про місцезнаходження дитини та її родичів або будь-якою іншою інформацією, яка сприятиме встановленню її місцю перебування, повідомити у поліцію за номерами: (066) 029 67 89, (096) 426 49 67, (063) 445 80 14 або 102.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version