Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У ДТП на Житомирщині загинули двоє людей (фото)

Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 вересня близько 23:50 на 189 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Соколів Курненської громади.

Попередньо встановлено, що 27-річний мешканець м. Рівного, рухаючись автомобілем «Mitsubishi – L200», скоїв наїзд на дикого кабана, який лежав на проїзній частині. Унаслідок цього транспортний засіб виїхав за межі автошляху та зіткнувся з автомобілем «Mitsubishi Pajero Sport», що стояв на узбіччі, та здійснив наїзд на людей, які знаходились біля нього. Після цього «Mitsubishi – L200» потрапив у кювет та перекинувся.

У результаті 28-річний водій «Mitsubishi Pajero Sport», житель м. Харкова та 46-річна жителька Київщини, яка була пасажиркою цього авто, загинули на місці події.

Водія другого автомобіля з травмами було доставлено до Звягельської лікарні.

Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини ДТП у межах кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Слідчі звертаються до всіх, хто був свідком та очевидцем вказаної ДТП, або ж можуть володіти інформацією, що може становити бути важливою для встановлення обставин, звернутися до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області, за адресою: м. Житомир, вул. Старий бульвар 5/37, або за номером телефону (0412) 407-203 чи 102.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Exit mobile version