Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У ДТП в Одеському районі загинув водій і травмувався його 11-річний син (фото)

Автопригода сталася вчора, 7 вересня, близько 23-ї години в селі Великодолинське.

Попередньо поліцейські встановили, що 39-річний місцевий житель, рухаючись на легковому автомобілі «TOYOTA», не впорався із керуванням, зʼїхав з дороги і  зіштовзнувся з придорожнім деревом.

Унаслідок дорожньо-транспортної  пригод керманич легковика загинув, а його 11-річний син був госпіталізований з різними тілесними ушкодженнями.

На місці події працювали  слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. В рамках провадження транспортний засіб помістили на арештмайданчик, буде призначена низку судових експертиз.

Слідство триває. Встановлюються повні обставини події.

Поліцейські закликають водіїв неухильно дотримуватись правил дорожнього руху і не наражати на небезпеку себе та оточення.

Одеське районне управління поліції № 2

Exit mobile version