Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У Львові через обвал балкона історичного будинку загинула людина (фото)

Балкон разом з чоловіком обвалився пізно ввечері 13 серпня.

У Львові на вулиці Під Дубом, 2 обвалився балкон історичного будинку. У цей час на ньому перебував чоловік, який впав разом із уламками на проїжджу частину.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич. За його словами, інцидент трапився пізно ввечері 13 серпня.

Після падіння з четвертого поверху 43-річний чоловік ще був живий, але, як розповіли у Першому медичному об’єднанні Львова, його госпіталізували у стані найважчої коми, тобто без свідомості. Але рано вранці він помер у лікарні.

city-adm.lviv.ua

“Він отримав травми, несумісні з життям. Серце ще деякий час працювало, лікарі робили все можливе, аби врятувати чоловіка. Однак о 04:00 ранку він помер”, – йдеться в повідомленні.

У Львівській міськраді повідомили, що комунальники обгородили ділянку та демонтовують балкони, які пошкодились від падаючих елементів.

“Фасад цього будинку ремонтували до відкриття торгового центру “Форум” менш як десять років тому. Фахівці обстежують ділянку та зʼясовують деталі інциденту”, – йдеться в повідомленні. // УНІАН

 

Exit mobile version