У військовій частині в Києві на коронавірус захворіли 27 осіб

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомляє Командування Медичних сил Збройних Сил України.

Силами та засобами регіонального санітарно-епідеміологічного управління здійснено заключну дезінфекцію в осередку захворювання площею 1800 квадратних метрів. Медичною службою військової частини проведена активна робота щодо виявлення можливих контактних осіб та їх ізоляція. Також відібрано понад 150 зразків біологічного матеріалу для лабораторного дослідження методом ПЛР. Командиру військової частини вручено припис щодо проведення протиепідемічних заходів з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди сидят

У військовій частині сплановано відбір ще 50-ти проб біологічного матеріалу для діагностування можливого захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Дослідження буде проведено у лабораторії Національного військово-медичного клінічного центру “ГВКГ”.

Станом на 10.00, 03 червня, у військовій частині А0105 хворіє 27 осіб. З них 5 осіб знаходяться на стаціонарному лікуванні у Національному військово-медичному клінічному центрі “ГВКГ”, решта перебувають на лікуванні вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування. // Вартові еспресо

You may also like...