Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Оновлено: Військовий аеродром “Морозовськ” в Росії зазнав масованої атаки дронами з музичним супроводом (відео)

атака безпілотників на Морозівський район Ростовської області
атака безпілотників на Морозівський район Ростовської області

У Морозівському районі Ростовської області РФ  місцеві жителі фіксують  масовану атаку  безпілотних літальних апаратів (БПЛА), політ деяких з них супроводжується музикою.

Про атаку також написав у своєму Telegram-каналі глава регіону Василь Голубєв. Інших подробиць він не навів.

Під час масованої атаки дронами по території Росії цієї ночі Сили оборони України могли знищити та пошкодити майже півтора десятка російських літаків, повідомили джерела ВВС Україна у спецслужбах.

Знищені щонайменше шість літаків, а ще вісім суттєво пошкоджені, кажуть співрозмовники ВВС.

“На аеродромі базувалися фронтові бомбардувальники та винищувачі Су-27 та Су-34 — саме такі літаки Росія використовує для того, щоб скидати КАБи по позиціях ЗСУ і прифронтових українських містах”, – кажуть джерела. Також, за даними розвідки, могли загинути чи отримати поранення 20 військовослужбовців, які були на аеродромі.

Морозовськ — військовий аеродром в Ростовській області РФ, розташований за 3 км на південний захід від міста Морозовська. На аеродромі базується 559-й гвардійський бомбардувальний авіаційний полк 1-ї гвардійської змішаної авіаційної дивізії ВПС РФ (в/ч 75392 Міністерства оборони РФ). На аеродромі базуються фронтові бомбардувальники Су-24, Су-24М, Су-34.

УК

Exit mobile version