Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

23-річний киянин викрав автівку та вчинив на ній ДТП (фото)

Скориставшись тим, що власник транспортного засобу забув ключ в замку запалювання, молодик сів у Volkswagen Passat та рушив з місця, але не впоравшись з керуванням він зіткнувся з припаркованим на узбіччі мікроавтобусом. Порушнику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До столичної поліції на спецлінію 102 звернувся місцевий мешканець та повідомив про невідомий заволодів його автомобілем Volkswagen Passat, який був припаркований біля будинку. Для з’ясування обставин та документування злочину на місце події виїхала слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції.

Під час розшукових заходів оперативники відслідкували маршрут руху зловмисника та невдовзі розшукали його разом із викраденим транспортним засобом. З’ясувалось, що 23-річний киянин помітив транспортний засіб на паркувальному майданчику й, скориставшись тим, що потерпілий залишив ключ в замку запалювання, завів авто та рушив з місця. Надалі, не впоравшись з керуванням, зіткнувся з припаркованим на узбіччі мікроавтобусом.

Правоохоронці вилучили транспортний засіб та повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version