Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

45-річного киянина викрили у незаконному зберіганні та збуті зброї й боєприпасів (фото)

Серед вилученого у порушника арсеналу – пістолет «ТТ», мисливська нарізна вогнепальна зброя та близько 116 набоїв. За незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами фігуранту загрожує до семи років позбавлення волі.

Співробітники карного розшуку Печерського управління поліції спільно з працівниками служби безпеки України в ході відпрацювання оперативної інформації встановили, що місцевий мешканець в квартирі незаконно зберігає та збуває зброю і боєприпаси.

В ході санкціонованого обшуку правоохоронці виявили у чоловіка пістолет «ТТ», мисливську нарізну вогнепальну зброю, близько 116 набоїв, ножі та інше. Слідчі вилучили зброю та боєприпаси для проведення необхідної експертиз, а порушника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився уродженець Києва, 1979 року народження.

Слідчі, за процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури м. Києва повідомили порушнику про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version