51-річна одеситка влаштувала у власній квартирі наркопритон

Слідчі повідомили про підозру зловмисниці. За скоєне їй загрожує щонайменше три роки позбавлення волі.

Поліцейські встановили, що жителька Київського району міста надає знайомим можливість вживати заборонені речовини в своїй оселі.

Навідавшись до містянки додому із санкціонованим обшуком, поліцейські виявили господиню та трьох її гостей – двох чоловіків і жінку. Усі четверо вживали наркотичні засоби, про що самі зізналися, і видали приладдя із залишками вжитого.

Поліцейські вилучили різні ємності з нашаруваннями особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу, обіг якого заборонено, та його екстракту, що в подальшому було підтверджено експертним висновком.

«Майже рік тому за оборудки з наркотиками фігурантка отримала обвинувальний вирок суду у вигляді одного року обмеження волі з іспитовим терміном на один рік за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Але, попри надану жінці можливість виправитись, вона знову вдалась до протиправної наркодіяльності. Цього разу ми під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили їй про підозру за ч. 1 ст. 317 Кримінального кодексу України – у наданні приміщення для незаконного вживання наркотичних засобів. За таку «гостинність» підозрюваній загрожує від трьох до пʼяти років позбавлення волі. Слідство триває», – повідомив слідчий відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 Владислав Шевчук.

Одеське районне управління поліції № 1

You may also like...