Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Автора хіта «I Believe I Can Fly» донька звинуватила у сексуальному насильстві

Автора хіта «I Believe I Can Fly», співака R.Kelly звинуватили у сексуальному насильстві.

Про це повідомляє People.

Американського співака R. Kelly, який відомий завдяки пісні “I Believe I Can Fly”, звинуватили у сексуальному насильстві.

Зокрема заяву на артиста подала його донька Буку Абі. За словами дівчини, батько її зґвалтував у 8-річному віці. Абі також наголосила, що це сильно вплинуло на психічне здоров’я, додавши, що в неї були думки про самогубство.

“Тривалий час я перебувала в дуже важкому психічному стані. Потім я опинилася в психлікарні. У моєму житті був момент, коли я кілька разів намагалася накласти на себе руки. Мені було все одно виживу я чи ні”, – розповіла вона.

Адвокат співака назвав звинувачення дівчини “брехнею”.

Довідка. Співак R. Kelly, за версією журналу Billboard, є найбільш успішним сольним співаком 1990-х за кількістю синглів, які потрапили в топ-40 кращих композицій США. А його пісня “I Believe I Can Fly” стала хітом.

У 2008 році його підозрювали у сексуальному насиллі над дітьми, але суд в Чикаго виправдав його. Проте зараз R. Kelly відбуває свій 30-річний строк у в’язниці за те, що понад 20 років зпрошував молодих дівчат та юнаків до свого будинку, допомагав їм фінансово, аби “домінувати та контролювати їх фізично, сексуально та психологічно”. Також він знімав дитячу порнографію та займався секс-торгівлею. // Букви

Exit mobile version