Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Бажав мільйонного заробітку за збут наркотиків, але отримав 9 років і 5 місяців ув’язнення

Нагадаємо, що 6 січня інспектори сектору реагування патрульної поліції зупинили 36-річного керманича легковика за порушення правил дорожнього руху. Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили в автомобілі наркотики. Розуміючи, що злочинні дії викриті, водій почав пропонувати поліцейським хабар. Задокументувала злочинну діяльність слідчо-оперативна група.

В ході досудового розслідування також стало відомо, що мешканець Дніпропетровщини отримав партію товару, яку мав збути в різних областях України, шляхом розміщення закладок у лісосмугах. Правоохоронці встановили, що напередодні фігурант встиг залишити пакунок з наркотиками, заховавши його у верхньому шарі ґрунту лісового масиву у Вінницькому районі. Загалом поліцейські вилучили понад 1,5 кілограма канабісу, близька 57 грамів метамфетаміну та більш як 700 грамів PVP.

На підставі зібраних слідчими доказів Вінницький районний суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2, 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України, та за сукупністю кримінальних правопорушень виніс обвинуваченому вирок – дев’ять років і п’ять місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування кримінального провадження проводили слідчі відділу поліції № 3 Вінницького районного управління, оперативний супровід забезпечували співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю, процесуальне керівництво та підтримання публічного обвинувачення здійснювала Вінницька окружна прокуратура.

Відділ комунікації поліції Вінницької області

Exit mobile version