Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

До 12 років в’язниці засуджено вбивцю-рецидивіста, який позбавив життя сестру, що не дала йому 50 грн. на проїзд

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Подільської окружної прокуратури міста Києва в суді оголошено обвинувальний вирок 58-річному чоловіку в умисному вбивстві та крадіжці (п. 13 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 185 КК України).

Прокурорами доведено, влітку 2023 року, раніше судимий за вбивство обвинувачений, позбавив життя власну сестру.

У серпні 2023 року чоловік був у гостях у своєї 61-річної сестри. Під час сварки, коли чоловік попросив у неї 50 грн., жінка дістала із сумки декілька монет та кинула їх в обличчя брату.

Обвинувачений схопив сумку, яка в цей час знаходилася на лівому плечі сестри, накинув ремені сумки на шию жінки та задушив її. Після цього брат забрав її телефон, гроші та прикраси.

Зазначимо, що чоловік вже відбував 7-річне покарання за вбивство. Тоді він під час сварки наніс жертві 18 ударів праскою по голові, що призвело до смерті чоловіка.

Прокуратура просила суд призначити покарання обвинуваченому у вигляді 15 років позбавлення волі, натомість суд призначив зловмиснику 12 років позбавлення волі. На вирок суду прокуратурою готується апеляція через м’якість призначеного судом покарання.

Київська міська прокуратура

Exit mobile version