Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

До 8 з половиною років ув’язнення засудили жителя Старокостянтинова, який до смерті побив знайомого

Подія сталася у червні минулого року. Після скоєного 39-річний чоловік почав переховуватися. Поліцейські оголосили його в розшук. Врешті зловмисника затримали у Рахові на Закарпатті, коли той намагався покинути територію України. Суд визнав чоловіка винним у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, й засудив його до 8 з половиною років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Старокостянтинові в одній із квартир житлового будинку по вулиці Миру було виявлено тіло 41-річного місцевого жителя.

Як показав розтин, у чоловіка були переламані ребра та інші тілесні ушкодження, що й стало причиною смерті. Працівники місцевого відділу поліції оперативно-розшуковими заходами встановили, що до злочину причетний 39-річний знайомий потерпілого. Напередодні зловмисник приходив до своєї жертви додому. Між чоловіками виникла сварка, в ході якої підозрюваний сильно побив загиблого. Поліцейські оголосили підозрюваного в розшук.

Як з’ясувалось, після скоєного зловмисник виїхав до Закарпатської області, де намагався перетнути кордон. Його виявили прикордонники і передали колегам з Рахівського відділку поліції, які, у свою чергу, зв’язалися з поліцейськими Старокостянтинова.

Нещодавно суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіка винним за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України й призначив йому покарання у вигляді 8 років 6 місяців позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Exit mobile version