Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

До реальних строків засуджено двох осіб за скоєння злочинів на території Новопсковського району Луганщини

Новопсковським відділом Старобільської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення стосовно двох мешканців Старобільського району за скоєння крадіжки, поєднаної з проникненням у інше приміщення, вчиненої повторно, за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 185 КК України) та незаконне проникнення до житла (ч. 1 ст. 162 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у листопаді 2018 року раніше судимі за вчинення корисливих злочинів пограбували магазин у Новопсковському районі шляхом проникнення через вікно. Зловмисники винесли алкогольні напої та інші товари.

Крім того, того ж дня чоловіки, перебуваючи в нетверезому стані, незаконно проникли до житла місцевого мешканця, де вирішили «відпочити», чим порушили недоторканість житла господаря.

За принципової позиції процесуального керівника у кримінальному провадженні вказаних суспільно-небезпечних осіб судом визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень, одного з яких засуджено до 5 років позбавлення волі, іншого – до 4 років 6 місяців позбавлення волі з урахуванням раніше призначених їм судом покарань.

Прес-служба прокуратури Луганської області

(за матеріалами Новопсковського відділу 
Старобільської місцевої прокуратури)

Exit mobile version