Голів трьох сільрад Київщини судитимуть через розкрадання ₴2,4 млн. на ремонті доріг

Київською місцевою прокуратурою №1 спільно з Голосіївським УП ГУНП в м. Києві та ГВ БКОЗ ГУ СБУ у м. Києві та Київській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом розкрадання 2, 4 млн гривень, виділених державою на ремонт доріг у Київській області.

Як повідомлялось, упродовж 2017-2018 років службові особи сіл Нові Петрівці, Новосілки та Хотянівка Вишгородського району Київської області підписали акти приймання виконаних будівельних робіт з директором підрядної організації, що займається ремонтними роботами, та перерахували на рахунки товариства понад 20 млн грн.

На изображении может находиться: на улице

Правоохоронцями встановлено, що роботи з ремонту доріг проведено не повно та не якісно, а їх обсяг не відповідає відомостям, зазначеним у документах. Збитки становлять понад 2,4 млн. гривень.

За результатом розслідування головам Новопетрівської, Новосілківської та Хотянівської сільських рад повідомлено про підозру за ч.1, 2 ст. 367 Кримінального кодексу України.

Після ознайомлення стороною захисту з матеріалами кримінального провадження обвинувальні акти відносно причетних осіб буде направлено до суду для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури міста Києва

You may also like...