Київські слідчі оголосили про підозру групі грабіжників

Вони зайшли до квартири киянина, побили його, а після пограбували. Зловмисникам загрожує до восьми років тюремного ув’язнення.

Вночі до столичної поліції звернувся чоловік, який повідомив, що його пограбували у власній квартирі в Оболонському районі Києва. На місце події прибула слідчо-оперативна група районного управління поліції та співробітники карного розшуку.

Як розповів начальник Оболонського управління поліції Євген Худяков, правоохоронці опитали заявника та розпочали пошуки грабіжників:
«Ми з’ясували, що до потерпілого прийшов його товариш із чотирма незнайомцями. Вони побили його та відібрали у нього ноутбук, мобільний телефон і наручний годинник та втекли з квартири».

Оперативники Оболонського управління поліції провели невідкладні розшукові дії та встановили, що правопорушники відразу після скоєння злочину здали речі до ломбарду. Через деякий час особи трьох правопорушників правоохоронцям вдалось встановити та затримати їх в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Оболонського управління поліції трьом зловмисникам повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Cуд обрав їм запобіжні заходи: двом – тримання під вартою, а третьому підозрюваному – цілодобовий домашній арешт. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

На даний час працівники поліції Оболонського району проводять розшукові заходи, аби встановити та затримати інших двох підозрюваних у скоєнні цього кримінального правопорушення.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...