Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Киянина судитимуть за пограбування магазину

Слідчі завершили досудове розслідування щодо зловмисника, який, погрожуючи електрошокером і газовим балончиком, забрав гроші з каси мінімаркету. Фігуранту загрожує до десяти років за ґратами.

Подія трапилася на початку минулого місяця, коли 19-річна продавчиня столичного маркету звернулася до поліції з повідомленням про напад.

Зловмисник, погрожуючи дівчині, змусив віддати близько дев’яти тисяч гривень готівки, після чого швидко покинув місце злочину. Оперативники зреагували миттєво та вже через годину затримали підозрюваного.

Тоді правоохоронці з’ясували, що нападник – 32-річний місцевий мешканець. При затриманні співробітники поліції вилучили у нього частину викрадених коштів, а також електрошокер та газовий балон.

За процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Наразі досудове слідство завершено, поліцейські направили обвинувальний акт до суду. Підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version