Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Киянина судитимуть за зберігання з метою збуту наркотиків та психотропів на ₴4 млн.

Голосіївською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно 34 – річного киянина за обвинуваченням у незаконному придбанні та зберіганні психотропної речовини – амфетаміну та особливо небезпечної психотропної речовини – МДМА з метою збуту (ч. 1 ст. 307, ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік надсилав «товар» замовникам поштою та робив закладки. Затримали його у серпні біля поштомату по вул. Заболотного у Голосіївському районі з черговою партією «замовлення» у коробці.

Під час обшуку затриманого та за його місцем мешкання правоохоронці вилучили канабіс, пігулки МДМА, солі PVP, амфетамін, приналежності для пакування наркотичних засобів, зіп-пакети, електронні ваги, саморобний прилад для куріння.


Загальна маса вилучених заборонених речовин, які він планував продати, становила понад 7 кг на загальну суму понад 4 млн гривень.


На час проведення досудового розслідування судом обрано підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає позбавленні волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування проводили слідчі Голосіївського УП ГУНП у м.Києві

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Київської міської прокуратури

Exit mobile version