Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Мешканець села Федорівка, в акогольному угарі зарубав косою знайомого

На лаві підсудних опинився зловмисник, який вбив свого знайомого
Пологівським відділом Токмацької місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом умисного вбивства за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

Досудовим розслідуванням по вказаному провадженню встановлено, що 15.03.2019 мешканець села Федорівка Пологівського району області, перебуваючи за місцем свого мешкання під час спільного вживання спиртних напоїв, з метою заподіяння смерті своєму знайомому, наніс останньому удар фрагментом полотна коси, в область грудної клітини, від якого чоловік помер на місці.

Завдяки злагодженій роботі Пологівського відділу Токмацької місцевої прокуратури та Пологівського ВП ГУНП в області, по гарячим слідам, зловмисника було затримано в порядку ст. 208 КПК України та йому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

За результатами досудового розслідування здобуто достатньо доказів вини зловмисника та обвинувальний акт по вказаному провадженню скеровано для розгляду до суду.

За вчинений злочин, передбачений ч. 1 ст. 115 КК України зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

  Прес-служба прокуратури Запорізької області

Exit mobile version