Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На Дніпропетровщині кінолог зі службовим собакою розшукали у чагарниках п’яного винуватця смертельної ДТП

Чоловік сів за кермо у стані сильного алкогольного сп’яніння та скоїв зіткнення з мотоциклом. Внаслідок ДТП 38-річний мотоцикліст загинув на місці події, а водій автомобіля втік та заховався у лісосмузі.

Для розшуку винуватця автомобільної аварії на місце викликали кінолога. Службовий собака – німецька вівчарка Лорд, взяв слід від місця події та за пів години пошуків розшукав водія автомобіля.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 8 вересня о 20:00 на автодорозі Кривий Ріг – Радушне. Поліцейські відділення розслідування злочинів у сфері транспорту Криворізького районного управління поліції прибули на місце події та задокументували злочин. Вони встановили, що 58-річний водій автомобіля SEAT виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з мотоциклом VIPER, який рухався в зустрічному напрямку.

Наразі водія автомобіля затримано відповідно до ст. 208 КПК України. Слідчими слідчого відділу ГУНП в Дніпропетровській області відомості за даним фактом внесені до ЄРДР за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

Exit mobile version