На Донеччині колишнього нацгвардійця підозрюють у збуті наркотиків

У Донецькій області внутрішня безпека Нацполіції викрила військовослужбовця НГУ на розповсюдженні наркотиків. Наразі зловмисник звільнений зі служби. Йому загрожує кримінальна відповідальність.

У листопаді 2021 року оперативники Донецького управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ встановили причетність 23-річного військовослужбовця до злочинних дій. Хімік-розвідник однієї із частин НГУ Донецької області у вільний від служби час розвозив на власному авто наркотики і ховав їх у закладки на території Маріуполя.

Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и на открытом воздухе)

За фізичної підтримки поліції особливого призначення Донеччини гвардійця затримали під час чергової доставки «товару» та виявили у нього 250 згортків з наркотиками. За висновком експертизи вилучені речовини – амфетамін та PVP-сіль.

Возможно, это изображение (1 человек)

Після встановлення факту причетності військовослужбовця до наркозлочину його звільнили з лав Національної гвардії України.

За процесуального керівництва Маріупольської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил слідчі ДБР оголосили фігурантові про підозру за ч.3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За незаконні оборудки з наркотиками колишній військовий може провести за ґратами до 12 років.

Департамент внутрішньої безпеки
Національної поліції України

You may also like...