На Херсонщині поліцейські затримали підозрюваного в скоєнні вбивства

Вчора ввечері в селищі міського типу Асканія-Нова під час конфліктної ситуації між знайомими один чоловік спричинив ножові поранення іншому. Потерпілий помер під час транспортування в лікарню. Поліцейські затримали зловмисника на  місці скоєння злочину. Чоловікові може загрожувати довічне позбавлення волі.

Близько 17:30 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував лікар Чаплинської районної лікарні. Він повідомив, що в одному з будинків у Ансканії-Новій поранено 57-річного чоловіка. Карета «швидкої допомоги» повезла потерпілого в лікарню, але під час транспортування він помер.

нож

Слідчо-оперативна група Чаплиського відділення поліції негайно виїхала до місця скоєння злочину. Біля будинку поліцейські побачили чоловіка, одяг якого був у плямах бурого кольору, схожого на кров. В ході розмови з чоловіком поліцейські встановили, що він причетний до злочину. Правоохоронці з’ясували, що у будинку відпочивали четверо знайомих, які розпивали спиртні напої. Під час застілля між потерпілим та зловмисником виникла сварка, в результаті якої останній наніс чоловіку 3 удари ножем.

Як розповів начальник Чаплинського відділення поліції Віктор Попов, нажаль, рани для потерпілого виявились смертельними і він помер по дорозі в лікарню. Поліцейські затримали підозрюваного в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ніж, яким поранили потерпілого вилучено та відправлено на дослідження. Зі слів чоловіка, під час сварки потерпілий нагрубив йому, через що він спричинив ножові поранення. Затриманому 45 років, він раніше судимий за вбивство.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Чоловікові повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу. Підозрюваному загрожує ув’язнення на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

You may also like...