На Хмельниччині засудили вбивцю рідної матері

На Хмельниччині визнали винним та засудили до позбавлення волі чоловіка, котрий до смерті побив рідну матір. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Слід нагадати, що інцидент, про який йде мова, трапився ще в минулому році 27 вересня в селі Іванівці, що в Волочиському районі.

У вечір того дня 46-річний місцевий житель посварився зі своєю 79-річною матір’ю. При цьому син жінки був напідпитку. В ході суперечки п’яний дебошир почав бити свою матір кулаками. Постраждала загинула не одразу. Коли чоловік перестав лупцювати стареньку, жінка прожила ще півтори доби. При цьому їй було зле, однак до лікарів вона не звернулася і, в кінці кінців, загинула.

Пізніше судово-медична експертиза показала, що причиною смерті стала гематома в головному мозку, яка утворилася саме внаслідок побоїв.

Нещодавно слідчі місцевого відділку поліції закінчили досудове розслідування і передали матеріали до Волочиського районного суду, який визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті) Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі тривалістю 7 років та 6 місяців. // tv7plus.com

 

You may also like...