Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На Хмельниччині судитимуть покидька, який викинув собаку з вікна 9-го поверху

Прокурорами Окружної прокуратури міста Хмельницького до суду направлено обвинувальний акт стосовно 45-річного жителя обласного центру за фактами хуліганства та жорстокого поводження з твариною (ч. 3 ст. 296, ч. 1 ст. 299 КК України).

Встановлено, що прихистивши у липні цього року французького бульдога, мешканець багатоповерхівки в обласному центрі викинув собаку із вікна свого помешкання на 9 поверсі.

Як наслідок, тварина отримала важкі травми та загинула.

Окрім того, вже будучи підозрюваним у жорстокому поводженні з твариною, чоловік на шлях виправлення не став та вчинив новий злочин. У серпні він викинув з балкону каміння, пошкодивши припарковане біля під’їзду авто одного з мешканців будинку. Усі свої дії супроводжував лайкою до сусідів.

Наразі обвинувачений знаходиться під вартою. Невдовзі він постане перед судом за вчинення вже не одного, а двох злочинів.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

Exit mobile version