Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На Київщині чоловіка судитимуть за незаконне заволодіння землею вартістю понад ₴1,6 млн.

Обухівською окружною прокуратурою Київської області скеровано до суду обвинувальний акт відносно 32-річного чоловіка за фактом незаконного заволодіння земельною ділянкою з цільовим призначенням – для комерційного використання (ч. 1 ст. 358, ч. 4 ст. 358, ч. 4 ст. 190 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що з метою заволодіння земельною ділянкою загальною площею 0,16 га у м. Васильків, що на Київщині, чоловік підробив та використав підроблені документи, необхідні для оформлення права приватної власності на земельну ділянку, та надавши їх державному реєстратору, придбав право на чуже майно шляхом обману, вчиненому в особливо великих розмірах.

Збитки, завдані кримінальним правопорушенням, становлять понад  1 600 000 гривень.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими відділу поліції №1 Обухівського районного управління поліції ГУНП в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. ї

Київська обласна прокуратура

Exit mobile version