Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На Київщині судитимуть покидька, який ґвалтував неповнолітню доньку

Ювенальними прокурорами Бориспільської окружної прокуратури направлено до суду обвинувальний акт відносно чоловіка, який упродовж тривалого часу здійснював сексуальне насильство та ґвалтував неповнолітню доньку.

Слідством, встановлено, що чоловік упродовж декількох років систематично вчиняв сексуальне насильство відносно своєї малолітньої доньки, з якою перебував за місцем свого проживання.

Зловмисника затримано та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави.

10.09.2024 чоловіку вручено обвинувальний акт за фактами вчинення насильницьких дій сексуального характеру з особою, яка не досягла чотирнадцяти років та перебаває у сімейних відносинах з винною особою, а також зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років, тобто за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 6 ст. 152, ч. 4, 6 ст. 153 КК України.

Максимальна санкція статей передбачає покарання у виді довічного позбавлення волі.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими Бориспільського райуправління ГУ Нацполіції в Київській області.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Київська обласна прокуратура

Exit mobile version