Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На Львівщині судитимуть громадянку, яка організувала незаконний перетин кордону для свого фіктивного чоловіка

Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершене. За скоєне обвинуваченій, 43-річній жительці Київщини, загрожує покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Як встановили поліцейські, за грошову винагороду у сумі 5 тисяч доларів, жінка підшукала через один із месенджерів військовозобов’язаного чоловіка та уклала з ним фіктивний шлюб, що надавало йому можливість виїхати за межі України як особі, котра супроводжує дружину з інвалідністю.

У травні правоохоронці затримали жінку під час одержання нею коштів від чоловіка. https://www.facebook.com/share/p/HFwGytUepcuQBSzt/

Зловмисницю викрили оперативники Управління міграційної поліції у Львівській області спільно з слідчими відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління поліції Львівщини, військовослужбовцями 7 прикордонного загону Державної прикордонної служби, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Львівської області

 

Exit mobile version