Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На Львівщині затримали зловмисника, який жорстоко побив власну сестру

З переломом скроневої кістки та іншими тілесними ушкодженнями травмована жінка перебуває у реанімації. За скоєне затриманому загрожує покарання – позбавлення волі на строк до восьми років.

Як встановили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими відділення поліції №2 Червоноградського районного відділу поліції, подія сталась 16 жовтня у місті Великі Мости, Червоноградського району на території домогосподарства, яке належить потерпілій – 58-річній місцевій мешканці. Між жінкою та її 62-річним братом, жителем Жовкви, виник конфлікт, під час якого чоловік жорстоко побив сестру, завдавши їй численних ударів кулаками по голові, після чого втік з місця події.

В подальшому медики діагностували у потерпілої перелом скроневої кістки та інші тілесні ушкодження. Зараз вона перебуває у реанімації.

Проведеними заходами співробітники відділення поліції №2 Червоноградського районного відділу поліції спільно з оперативниками карного розшуку поліції Львівщини встановили місце перебування нападника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України у Жовкві.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Відділ комунікації поліції Львівської області

 

 

 

 

Exit mobile version