Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На Миколаївщині затримали трьох зловмисників, які знущались з чоловіка, а потім підпалили його

Ілюстративне фото

Фігурантам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Повідомлення до поліції про те, що до реанімаційного відділення госпіталізовано 34-річного чоловіка з опіками тіла, надійшло вчора, 9 вересня.

У ході зʼясування обставин отримання тілесних ушкоджень чоловіком, поліцейські встановили, що подія сталась ввечері 8 вересня у селі Зайчевське Мішково-Погорілівської громади Миколаївського району.

34-річного потерпілого зловмисники побили, посадили в авто та відвезли у поле. Там забрали у нього телефон, облили чоловіка фарбою, обсипали пір’ям та підпалили. Після чого погасили вогонь, та відвезли його додому, де і покинули.

У ході слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили причетних до злочину осіб та затримали трьох чоловіків 37, 35 та 18 років у порядку ст. 208 КПК України.

За вказаним фактом слідчі відділення поліції № 4 Миколаївського районного управління поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та ч. 2 ст. 146 КК України «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини» та ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж, вчинений у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану».

Підозрюваним загрожує до десяти років ув’язнення.

Нині вирішується питання про повідомлення їм про підозру. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Exit mobile version