Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На Одещині підліток наїхав мопедом на пішохода. Постраждалий – у комі

Автопригода сталася, вчора, 6 серпня, близько 15 години у селі Курісове.

Попередньо поліцейські встановили, що 15-річний місцевий житель взяв у дідуся мопед покататися та у провулку між вулицями Івана Франка і Житомирською здійснив наїзд на 67-річного односельчанина, який переходив дорогу.

Чоловік був доставлений до лікарні з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та перелом основи черепа. Наразі він у комі.

Підліток не постраждав, його перевірили на стан сп’яніння, він був тверезий.

«Нині ми з’ясовуємо всі обставини події в рамках провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили потерпілому тяжке тілесне ушкодження. Транспортний засіб ми вилучили та помістили на арештмайданчик. Слідство триває», – прокоментував старший слідчий слідчого відділу Березівського районного відділу поліції Віталій Недзельський.

Також капітан поліції закликав дорослих вживати заходів, щоб унеможливити доступ до транспортних засобів дітей, що не досягли віку, з якого дозволено керування, не пройшли навчання та не отримали посвідчення водія.

Нагадаємо, що керувати мотоциклами та мопедами дозволено особам, які досягли 16-річного віку, пройшли теорію та практику, склали відповідні іспити та отримали посвідчення водія категорії А та А1.

Березівський районний відділ поліції Одещини

Exit mobile version