Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На столичній Оболоні правоохоронці затримали дівчину за вчинення крадіжки

Злодійка скористалася ситуацією та забрала чужий телефон. Правопорушниці загрожує до трьох років позбавлення волі.

На спецлінію 102 звернулася жінка та повідомила, що в неї вкрали гаджет. Правоохоронцям потерпіла розповіла, що разом зі знайомим відпочивала поблизу свого будинку, а в цей час до них приєдналися наглядно знайомі чоловік із дівчиною.

Під час спілкування між ними виникла сварка, у ході якої потерпілу штовхнули на землю. Коли жінка піднялася і почала збирати розкидані речі, то виявила відсутність свого телефону. А пара, з якою відбувся конфлікт, зникла з місця події.

Через кілька хвилин за наданими прикметами співробітники поліції затримали підозрюваних у злочині. При поверхневому огляді у дівчини виявили зниклий телефон. Зловмисниця зізналась: підібрала телефон із землі.

Правоохоронці затримали 23-річну правопорушницю у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення їй підозри у злочині та обрання запобіжного заходу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантці загрожує до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version