На столичному вокзалі затримали раніше судимого чоловіка, який обікрав пасажира

Зловмисник скористався тим, що речі залишили без нагляду та викрав сумку. Протягом кількох хвилин його затримали правоохоронці.

Під час відпрацювання території залізничного вокзалу до працівників оперативно-пошукового відділу столичної поліції звернувся мешканець Полтавщини та повідомив, що його обікрали. Потерпілий пояснив, що, перебуваючи на платформі, виявив відсутність сумки із особистими речами.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице

У ході відпрацювання отриманої інформації оперативники помітили незнайомця, у якого в руках була сумка, схожа за описом на викрадену. Чоловіка зупинили для перевірки, а відтак у правопорушника виявили гаманець із грішми, банківськими картками та документами потерпілого.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушником виявився уродженець Черкаської області, 1985 року народження. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок, а також нанесення тілесних ушкоджень.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до п’яти років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...