Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На столичному Лісовому масиві оперативники затримали підозрюваного у збуті психотропів

Поліцейські виявили у порушника 17 капсул, в яких знаходилася психотропна речовина «Альфа-PVP». Під час обшуку в його помешканні правоохоронці ще 75 капсул із забороненими речовинами та засоби тля фасування. За скоєне фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Викрили наркозбувача оперативники Деснянського управління поліції. Правоохоронці встановили, що молодик займався розповсюдженням психотропів у Деснянському районі столиці. Його затримали на вулиці Кубанської України, при собі він мав 17 капсул з кристалічною речовино, яка зі слів порушника являється психотропною речовиною «Альфа-PVP». Під час санкціонованого обшуку за місцем його мешкання поліцейські вилучили ще капсули з психотропами, а також засоби для фасування.

Правоохоронці затримали наркоділка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а всі вилучені заборонені засоби направили на проведення відповідних експертних досліджень. Правопорушником виявився 29-річний місцевий мешканець.

Слідчі, за процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва, повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне зберігання з метою збуту психотропної речовини у великих розмірах. Порушнику загрожує до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version