Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На столичних Бортничах оперативники затримали злодія, який обікрав автівку іноземця

Поки власник автотранспорту вантажив сільгосппродукцію у багажне відділення, зловмисник викрав з кабіни водія сумку, в який знаходилися 200 000 гривень. За вчинення підозрюваному загрожує до восьми років ув’язнення.

Ввечері до чергової частини Дарницького управління поліції надійшла інформація про крадіжку з автомобіля. Заявником виявився іноземець, який розповів, що невідомі викрали сумку з грошима, банківськими картками та особистими документами, яку він залишив в салоні мікроавтобуса «Фольксваген».

На місці події поліцейські слідчо-оперативної групи задокументували злочин та встановили, що під час завантаження продуктів харчування в авто потерпілий залишив на водійському сидінні сумку з грошима, якими він мав розрахуватися за сільгосппродукцію. Проте, після завантаження товару виявив, що сумка зникла.

Працівники відділу кримінальної поліції територіального підрозділу спільно з оперативниками управління карного розшуку столичного Главку під час проведення комплексу пошукових заходів встановили особу підозрюваного та затримали його. Ним виявився 35-річний місцевий мешканець, який проходив поряд з мікроавтобусом та скориставшись відсутністю водія викрав сумку. У чоловіка вилучили речові докази та частину викрадених грошей.

За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили фігуранту про підозру. Наразі вирішується питання щодо обрання порушнику запобіжного заходу. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version