Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На Сумщині припинили діяльність «масажного» борделю

Оперативники Управління міграційної поліції спільно зі слідчими Сумського районного управління поліції, співробітниками відділу кримінального аналізу за силової підтримки бійців Управління «КОРД» ГУНП в Сумській області під процесуальним керівництвом Сумської окружної прокуратури викрили та припинили протиправну діяльність з надання платних сексуальних послуг під виглядом проведення масажів.

У ході слідства встановлено, що у так званому «масажному салоні» у м. Суми здійснювалось сутенерство з метою забезпечення зайняття проституцією іншими особами, втягували дівчат у незаконну діяльність з використанням обману, шантажу та їх уразливого стану.

Під час санкціонованого обшуку у закладі, правоохоронці виявили 6 мобільних телефонів, планшет, смарт-годинник, 3 флеш-носія, грошові кошти, одноразові речі для надання послуг, документи, чорнові записи, у яких містились детальні інструкції з алгоритмом дій та вимогами до зовнішнього вигляду працівниць. Всі виявлені речові докази поліцейські вилучили.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією». Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Exit mobile version