На Закарпатті затримали водія, який здійснив смертельний наїзд на пішохода і зник з місця пригоди

У м.Хуст водій автомобіля «Ford Focus» здійснив наїзд на пенсіонера-пішохода та залишив місце події. Потерпілий помер у лікарні. Правоохоронці відшукали водія та затримали в порядку статті 208 КПК України. За фактом ДТП розпочато слідство

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 6 січня, близько 17:30 год на вул.Августина Волошина в м.Хуст, неподалік Лісотехнічного коледжу.

На изображении может находиться: автомобиль и на улице

Як встановили правоохоронці, водій автомобіля «Ford Focus» скоїв наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину і залишив місце пригоди.

Внаслідок наїзду пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений у лікарню. Сьогодні вранці, 7 січня, потерпілий, 84-річний місцевий житель, від отриманих травм помер.

На території області було введено оперативний план «Перехват».

Поліція оперативно відшукала водія та транспортний засіб. За кермом авто перебував 59-річний житель Іванофранківщини, який тимчасово проживає у с.Рокосово Хустського району. Його затримали за місцем проживання, на території місцевого кар’єру.

Автомобіль «Ford Focus», яким він керував вилучено і поміщено на штрафмайданчик відділу поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчі Хустського відділу поліції відкрили два кримінальні провадження за ч.2 статті 286 та ч.3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Водія затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу. Наразі призначено експертизи, слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

You may also like...