Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На Запоріжжі жінка забила сусіда до смерті

Конфлікт між двома жителями Рівнопілля Гуляйпільської тергромади спалахнув під час розпиття алкогольних напоїв. Замість аргументів у суперечці 40-річна жінка вирішила застосувати дерев’яну палицю й обух та нанесла сусідові удари по голові та тілу. Від отриманих травм чоловік помер. Правоохоронці затримали зловмисницю, їй загрожує до 10 років позбавлення волі.

Повідомлення до Пологівського районного відділу поліції надійшло 15 вересня. Заявниця вказала, що виявила свого співмешканця мертвим. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення №1 (Гуляйполе).

Попередньо поліцейські з’ясували, що в гості до місцевої жительки завітали сусіди. Під час застілля компанія розпивала алкогольні напої та в якийсь момент жвава бесіда перетворилась на суперечку. 55-річний гість почав лаятися з власницею будинку. Та жінка у відповідь знайшла більш вагомі аргументи – дерев’яну палицю і обух, якими нанесла численні удари по голові, тулубу та інших частинах тіла опонента. Після цього гості розійшлися, а на ранок 56-річна сусідка виявила свого співмешканця без ознак життя.

Поліцейські затримали зловмисницю на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили затриманій про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Пологівської окружної прокуратури.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

Exit mobile version