Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На збуті зброї затримано мешканця Харкова (фото)

Внутрішня безпека НПУ викрила харків’янина, причетного до незаконного обігу зброї та боєприпасів. Після оперативної закупівлі кримінального товару ділка затримали спільно з працівниками поліції Харківщини.

Оперативники Харківського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ отримали інформацію про особу, яка займається кримінальним бізнесом – збутом зброї та боєприпасів. 35-річний мешканець Харкова, за завчасно обумовлену з покупцем суму, давав можливість придбати чималий асортимент забороненого у вільному обігу товару.

За матеріалами внутрішньої безпеки НПУ слідчим управлінням ГУНП у Харківській області було розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України.

Спільними діями УДВБ НПУ та слідчих харківської поліції у фігуранта було проведено оперативну закупівлю зброї: 13 патронів калібру 7,62 мм, 15 – калібру 5,45 мм, корпус гранати Ф-1, 3 запали до гранати УЗРГ та 2 відстріли ВОГ-17.

Відразу після одержання зброї чоловіка затримали в порядку ст.208 КПК України та доставили до ізолятора тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу. Фігурантові кримінального провадження загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України

Exit mobile version