Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На Житомирщині 50-річного чоловіка судитимуть за жорстоке вбивство матері

Ілюстративне фото

Прокурор Бердичівської окружної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя за фактом умисного вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю (п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України).

Як повідомлялося раніше, особливо тяжкий злочин у квітні цього року скоїв 50-річний житель Андрушівки: він жорстоко розправився з рідною матір’ю.

Трагедія відбулася близько 20:00, у будинку, де вони спільно проживали. Чоловік не мав постійного місця роботи, вживав спиртним. Такий спосіб життя 83-річна матір не схвалювала, за що часто дорікала сину.

Того вечора обвинувачений також перебував у стані алкогольного сп’яніння. Тому, коли почув докори, розлютився, стягнув матір з дивана на підлогу та накинувся на неї спершу з кулаками, а потім з ножем.

Проте на цьому не зупинився. Через деякий час взяв сокиру та ще живій відрубав руки і ноги. Закінчив розправу над матір’ю наступного дня, вранці, відрубавши голову.

Запідозривши, що у будинку коїться щось неладне, сусіди викликали правоохоронців. Того ж дня обвинуваченого затримали.

Наразі він перебуває під вартою без права внесення застави.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Exit mobile version