Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На Житомирщині «месник» підпалив автомобілі односельців (фото)

Уночі 14 вересня до поліції надійшло повідомлення про загоряння двох транспортних засобів у селі Радчі Народицької громади. Ймовірною причиною пожеж було зумисне підпалення. Поліцейські встановили, що таким чином намагався звести рахунки з односельцями 26-річний місцевий житель.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 (м. Овруч) Коростенського райуправління та рятувальники. Вогнем було пошкоджено салони та кузови транспортних засобів ВАЗ-21099 та ВАЗ-2101. Автомобілі належали двом місцевим жителям.

За результатами перевірки та відповідно до експертного висновку ДСНС їх пошкодження відбулося внаслідок підпалу.

Під час проведення слідчих дій поліцейські з’ясували, що до події може бути причетний 26-річний місцевий житель. Чоловік у вчиненому зізнався та пояснив, що мотивом такого вчинку стали виниклі з односельцями конфліктні ситуації. Тож він закинув в обидва автомобілі підпалену кору дерева та втік.

15 вересня слідчі поліції за погодженням Коростенської окружної прокуратури оголосили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За чинним законодавством чоловікові за такі дії може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 10 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Exit mobile version