Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

«Напхані» хабарями прокурори, судді і т.п. довго не «засиджуються» навіть у СІЗО

Фото: zap.gp.gov.ua

Підозрювана заступниця прокурора Запорізької області Наталя Максименко вийшла зі слідчого ізолятору після внесення за неї 8 млн грн застави.

Про це журналісту «Слово і діло» повідомили співрозмовники в антикорупційних органах.

За їхньою інформацією, за Максименко внесли заставу ще в понеділок, 30 вересня. Того ж дня вона вийшла з-під варти.

Згідно ухвали суду про запобіжний захід, Максименко зобов’язана: прибувати за першою вимогою; не відлучатись за межі Запорізької області без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватися від спілкування з низкою осіб; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Нагадаємо, НАБУ і САП викрили на «гарячому» заступницю прокурора Запорізької області. Пізніше їй повідомили про підозру в одержанні $40 тис. неправомірної вигоди. За версією слідства, заступник керівника обласної прокуратури висловила прохання надати неправомірну вигоду та фактично отримала неправомірну вигоду у розмірі $40 тис. за вирішення питання щодо зміни підслідності у кримінальному провадженні, забезпечення скасування арешту майна особи та не притягнення до кримінальної відповідальності за іншими статтями щодо яких здійснюється досудове розслідування.

Exit mobile version