Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Одеські поліцейські оперативно затримали зловмисника, який пограбував жінку

Ілюстративне фото

Потерпілій повернули її майно, а правопорушнику повідомили про підозру. За скоєне йому загрожує позбавлення волі.

Подія сталася декілька днів тому вранці на одній із вулиць Хаджибейського району Одеси. Запримітивши на зупинці громадського транспорту пані похилого віку із мобільним телефоном у руці, зловмисник вирішив ним заволодіти. Він раптово вирвав у незнайомки гаджет і втік, спричинивши їй чотири тисячі гривень збитку.

64-річна одеситка одразу повідомила про подію в поліцію. «По гарячих слідах» правоохоронці розшукали правопорушника на одній із сусідніх вулиць. Ним виявився 39-річний житель Приморського району Одеси.

Тікаючи від правоохоронців, фігурант викинув чужий мобільник, сподіваючись позбутися речового доказу. Але слідчі гаджет вилучили і вже повернули власниці.

«За наявності достатніх доказів ми повідомили затриманому про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану. Дане правопорушення кваліфікується за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Слідство триває під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси», – розповів слідчий відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Ігор Гапенко.

 Одеське районне управління поліції № 1

Exit mobile version