Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Одеські поліцейські затримали сімох учасників бійки в Аркадії

Ілюстративне фото

Дії правопорушників кваліфіковано як хуліганство. Їм загрожує позбавлення волі.

Вчора, 27 липня, ввечері біля одного з розважальних закладів в Аркадії між компаніями незнайомців виникла масова бійка. Поліцейськими, які несли службу з охорони громадського порядку, протиправні дії були припинені. До того ж, правопорушники мали явні ознаки спʼяніння та вчинили супротив представнику влади, який намагався їх вгамувати.

Сімох молодиків віком від 20-ти до 23-х років поліцейські доставили до підрозділу поліції для зʼясування всіх обставин події. Всі вони з однієї компанії, причину та мотиви бійки пояснювати відмовилися. Наразі поліцейські вживають заходів щодо встановлення інших учасників інциденту.

Правопорушники затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.  Слідчі кваліфікували їх дії за ч.3 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу. Згідно з чинним законодавством фігурантам загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Слідство триває.

Одеське районне управління поліції №1

Exit mobile version