Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Організатор столичних «п’яних вечірок», де кривдили дівчат, відгуляв гучне весілля (фото)

Блогера заарештовували, але випустили під заставу понад 400 тисяч гривень.

Блогер Олег Захаров, фігурант справи щодо “п’яних вечірок” в Києві, на яких споювали та кривдили дівчат, відгуляв гучне весілля на Львівщині, пише журналіст Андрій Лохматов.

Підозрюваний у сексуальних злочинах Олег Захаров відгуляв весілля / колаж УНІАН, фото Олег Захаров в Instagram

Як свідчать фото та відео, опубліковані на закритих сторінках у соцмережах Олега Захарова, якого підозрюють у сексуальному насильстві, весілля святкували в одному з найдорожчих готельних комплексів країни – Edem Resort Medical & Spa, що у Львівській области.

Ведучим на цьому святі був відомий телеактор і комік Юрій Ткач. На відео, якими поділився наречений, Юрій Ткач сміється та обіймається з ний, а Олег Захаров його хвалить і називає найкращим.

“Юрік вивіз цей день, зробив все дуже красиво, веселий, харизматичний, я дуже радий, що ми обрали саме його”, – написав наречений в одному з дописів.

На іншому відео можна побачити, як гості весілля танцюють і розкидають, ймовірно, гроші.

П’яні вечірки в Києві – подробиці скандалу

В січні 2023 року у мережі поширювалися відео блогерів, що ґвалтували дівчат з метою створення контенту. Стало відомо, що самі блогери родом з Івано-Франківська. Проте на той час вони жили в Києві, де влаштовували вечірки, на яких дівчат, зокрема, неповнолітніх, споювали та накачували транквілізаторами.

Після того, як діяльність блогерів набула розголосу, до них навідалися правоохоронці. Загалом поліція оголосила про підозру трьом особам. У березні стало відомо, що двоє підозрюваних у справі вийшли під заставу.  За скоєні злочини блогерам загрожує до 7 років в’язниці. // УНІАН

Exit mobile version