Підозрюваного в обстрілі авто з людьми у Софіївській Борщагівці взято під варту

За клопотанням Києво-Святошинської окружної прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою чоловіку, який підозрюється у хуліганстві, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї (ч. 4 ст. 296 КК України).

Подія сталася 12 жовтня поточного року в с. Софіївська Борщагівка. Подружжя вийшло з під’їзду та підійшло до припаркованого поруч автомобіля. У цей час повз проходив чоловік, одягнений в камуфляжну форму з закритим обличчям, який дістав пістолет та здійснив декілька пострілів у їх бік. Після цього невідомий з місця скоєння злочину втік. Унаслідок вказаних дій потерпілий отримав вогнепальні поранення.

Нет описания фото.

Правоохоронці встановили особу, що стріляла у бік подружжя. Це 47-річний мешканець Запорізької області.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного вилучено патрони, камуфляжну форму, мобільні телефони та документи, що стосуються потерпілого.

Встановлюються всі обставини вказаного злочину.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Бучанського райуправління ГУ Нацполіції в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Київська обласна прокуратура

You may also like...