Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Поліцейські Київщини розкрили розбійний напад на сім’ю фастівчанина 

Завдяки злагодженим та скоординованим діям оперативників Управління карного розшуку поліції Київщини, співробітників Фастівського відділення поліції та поліцейських Васильківщини нападників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Подія сталась в селі Кожанка Фастівського району. Зловмисники проникли до приватного будинку родини, де завдали тілесних ушкоджень господарям оселі та заволоділи коштами і майном потерпілих. Також зловмисники викрали автомобіль «Toyota» та зникли в невідомому напрямку.

Потерпілі відразу звернулись за допомогою до поліції.

Правоохоронці миттєво відреагували і розпочали оперативно-розшукові заходи, які були направлені на встановлення підозрюваних осіб та місця їх перебування.

Оперативники вийшли на слід та затримали розбійників у місті Вишневе. У якості речових доказів правоохоронці вилучили викрадені речі.

Наразі слідчі за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури оголосили зловмисникам про підозру за скоєння злочинів передбачених ч. 3 ст. 187 (Розбій) та ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

За скоєне їм загрожує позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Відділ комунікації поліції Київської області

Exit mobile version